Helder licht voor jouw

(marketing)communicatie nodig?

Ik ben breed inzetbaar voor meerdere soorten opdrachten. Zo kan je mij inschakelen voor een aantal uur per week als communicatieadviseur of marketingspecialist. Op een afdeling waar even wat handjes te kort komen, of juist op een bepaald project waarbij stevige marketing- en/of communicatiekennis van cruciaal belang is. Maar je kunt me ook benaderen om eens te sparren over marketingcommunicatie-vraagstukken die in jouw bedrijf spelen. Met mijn 25 jaar allround ervaring in dit vak heb ik aardig wat specialisaties opgebouwd en kan ik op vele vlakken meedenken en meewerken.

Mijn

kracht

Lekker praktisch! Dat vooral! Uitvoerend of strategisch, ik houd de boel graag to-the-point. Daardoor kan ik rap schakelen en snel tot resultaat komen.

Veelzijdig! Strategisch meedenken én de handjes uit de mouwen steken. B2C en B2B. Op al deze vlakken heb ik enorm veel ervaring opgebouwd en van allemaal word ik blij. Dat is meteen één van de redenen waarom ik voor mezelf ben begonnen; om in mijn werk een mooie mix te krijgen tussen strategisch en uitvoerend bezig te zijn, in B2C en B2B.

Positief! Ik denk in mogelijkheden en kansen. Beren zie je meestal in het bos, niet op de weg.

Eerlijk! Ik ben behoorlijk no-nonsens ingesteld en een beetje wars van poeha en grootspraak. Ook communicatie hou ik zo simpel mogelijk; je doelgroep raken met een eerlijk verhaal.

Bevlogen! Ik leef mij snel in in een opdracht en mijn opdrachtgever. Met karaktereigenschappen als empathisch en geëngageerd (mooie woorden….) heb ik al snel hart voor de zaak en de mensen erom heen.

Zo werk ik

graag

Ik kan heel goed zelfstandig werken. Maar ik hou er ook van om af en toe eens goed te sparren. Binnen een team werk ik graag met enthousiaste en gedreven mensen die elkaar motiveren om de beste resultaten te bereiken. Ik hou van aanpakken en focus op succes. Voor deadlines draai ik mijn handen niet om. Sterker nog; onder druk presteer ik het beste. Ik ben dol op afwisseling en weet heel goed hoe ik prioriteiten moet stellen. Het liefst werk ik in een omgeving waar openhartigheid en helderheid wordt gewaardeerd én gestimuleerd, ik denk namelijk dat je daarmee het snelst je doelen bereikt.

Ik geloof in eerlijke communicatie, eerlijke producten en eerlijke marketing. Bedrijven of instanties die duurzaam ondernemen (voor mens en natuur) nastreven, hebben bij mij een streepje voor. Organisaties die het verschil durven te maken!

O ja en ik ben groot fan van humor op de werkvloer! Ik ben er heilig van overtuigd dat dat bijdraagt aan meer inspiratie, meer creativiteit, meer buiten de kadertjes kunnen denken, minder stress, team spirit en dus meer werkgeluk.

DIT MAG JE VERWACHTEN

Hands on

To-the-point

> 25 jaar ervaring

Persoonlijke aanpak

MIJN SPECIALISATIES

Teksten schrijven / copy writing (Nederlands, Engels en Frans) 100%
SEO en online marketing 85%
Projectmanagement en traffic management 95%
Branding en positionering 95%
Huisstijl en identiteit 100%
Campagnes opzetten (online/offline) 100%
Markt- en klantonderzoeken 90%
Vormgeving 90%
Organiseren van beurzen en events 95%
Website bouwen en onderhouden 100%
Brainstorms voor out-of-the-box ideeën 100%

Marketingcommunicatie-advies, freelancer of interimmer nodig?

LET'S GET TO THE POINT!
LinkedInMail mijBel mij