_

Meer dan een visitekaartje

WEBSITE BOUWEN!

Is jouw website het visitekaartje van jouw bedrijf? Mooi, goed dat je mij gevonden hebt! Dat is het namelijk niet! Een goede website is veel meer dan dat! Het is dé perfecte tool om een band op te bouwen met je klanten, te informeren, jezelf te onderscheiden van de rest én een geweldig middel om bereik te creëren en nieuwe klanten binnen te halen. Dat is met een visitekaartje nog nooit iemand gelukt….. Maar dan moet je het wel goed doen. Ik kan je helpen. Aan een website die gevonden wordt en waar bezoekers ook nog eens lekker lang blijven plakken.

 

Een nieuwe website

Op maat gemaakte websites; uniek, helemaal van deze tijd en passend bij jouw stijl en doelgroep. Gericht op resultaat. PUUR maakt het voor je!

Website upgrade

Heeft jouw wordpress website een upgrade nodig? Een nieuwe frisse touch, extra landingspagina's, of een betere vindbaarheid? PUUR regelt het!

Wil jij ook een website met

resultaat?

Ik heb een brede kijk op (online) communicatie. En dat heb je nodig voor een goede website. Als communicatiespecialist kijk ik verder dan alleen naar het technisch goed bouwen van jouw site. Ik verdiep mij in jouw bedrijf, jouw doelgroep, jouw producten of diensten en de branche waarin je opereert. Ik kijk naar jouw huisstijl, jouw manier van communiceren. Op basis van deze informatie bouw ik een site die past bij jou, jouw bedrijf én jouw (potentiële) klanten. En ik kan je het schrijven van de teksten en de vormgeving uit handen nemen. Dat is wel zo handig; jouw site wordt één logisch geheel en het werkt veel sneller (en goedkoper!) dan alles ergens anders onderbrengen. Ik implementeer SEO-technieken zodat jouw site ook echt gevonden gaat worden. En conversietechnieken die ervoor zorgen dat jouw bezoekers ook tot actie overgaan. Kortom, met PUUR heb je niet alleen een mooie en technisch goede website, je krijgt een website met resultaat!

Uniek en mooi design, op maat gemaakt

Goede navigatie en vindbaarheid

Brede kijk op (online) communicatie

Website mét resultaat

Hoe gaan we

aan de slag?

Ik bouw alle websites in WordPress. Afhankelijk van jouw wensen kies ik een page builder en template dat bij jou en jouw onderneming past. En die maak ik helemaal naar jouw wensen, zodat hij eigen en uniek is. Het grote voordeel van WordPress websites is dat je jouw site zelf eventueel heel makkelijk kunt bijhouden na lancering. WordPress templates hebben namelijk een heel gebruiksvriendelijk CMS. Uiteraard kan ik dat ook voor je doen, daar komen we wel uit. In eerste instantie bespreken we samen alle wensen en eisen voor jouw website. Denk aan;

  • Wat is het doel van je website?
  • Wil je dat ik ook de teksten schrijf en de vormgeving doe van items die op de site moeten komen?
  • Welke functies moet jouw website hebben? Zijn er bepaalde plugins nodig?
  • Hoeveel pagina’s zijn er nodig en hoe gaat de navigatie van jouw site in elkaar zitten?
  • Heb je zelf al teksten en beeldmateriaal?
  • Heb je al een beeld bij hoe je website eruit moet komen te zien?
  • Wat zijn jouw eisen op het gebied van vindbaarheid?
  • Hoe heb je de hosting geregeld?

Als we dat allemaal helder hebben, maak ik een offerte. Iedere website en iedere opdracht is anders. Wil je bijvoorbeeld dat ik ook de teksten (her)schrijf, of heb je ook een upgrade van je huisstijl nodig? Heb je nieuwe fotografie nodig? Hoeveel pagina’s gaat jouw website hebben? Allemaal dingen die invloed hebben op de totaalprijs. Ik noem daarom bewust geen standaard tarieven. Je krijgt namelijk ook geen standaard website. PUUR staat voor eerlijk, open en transparant. Je zult bij mij dan ook nooit te veel betalen.

Zijn we er samen uit? Dan ga ik voor je aan de slag! Tussentijds houd ik je op de hoogte en laat ik je al het een en ander zien. Voordat we live gaan, nemen we samen de hele website nog eens door en zetten we de puntjes op de i.

ONDERHOUD EN BEHEER

En dan is het grote moment daar; jouw website is live! En dan……? Ook dan heeft jouw site nog aandacht nodig. Sowieso is er het technische onderhoud, daar ontkom je niet aan. Het gekozen template en eventuele plugins moeten up-to-date blijven. Regelmatig updaten van de software houdt je site veilig en in de lucht. Maar je wilt ook vast wel eens een foto wijzigen of een stukje tekst veranderen of toevoegen. Dat is ook zeker aan te raden. Van tijd tot tijd wat veranderingen aanbrengen is goed voor een website. Zowel voor de bezoeker als voor de vindbaarheid. Misschien wil je wel acties communiceren op de website, dan is het al helemaal verstandig om dat up-to-date te houden. Jouw bezoeker heeft niet veel aan een actie die al is verlopen. Al met al; jouw site heeft ook na livegang onderhoud nodig. Dat kan je in eigen beheer nemen, maar je kunt het ook uitbesteden. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Websitebouwer nodig?

LET'S GET TO THE POINT!
LinkedInMail mijBel mij